Системи за пожарогасене – инсталация и цени

by / сряда, 21 май 2014 / Published in Публикации
инсталиране на система за пожарогасене

Системи за пожарогасене

Нашата фирма има богат опит в инсталиране на системи за пожарогасене (водни, прахови, газови), както и в тяхната поддръжка. Целият процес се извършва качествено и в най-бързи срокове от квалифицирани и опитни професионалисти, съгласно всички нормативни изисквания. Ние изграждаме системи за пожарогасене на обекти с различно предназначение: търговски, спортни, развлекателни и многофункционални обекти, производствени предприятия, складови помещения и офис-административни центрове.

Цената за изграждане на системи за пожарогасене се определя индивидуално за всеки обект въз основа на вида и сложността на системата, площта на обекта, количеството материали и оборудване и т.н. Необходимо е да има и изготвен проект. Фирмата  извършва инсталиране на системи за пожарогасене по чужди проекти, но ако нямате такъв ние също можем да Ви изготвим.

При положение, че не сте сигурни каква точно система за пожарогасене е необходима за Вашия дом, офис или обект, можете да се свържете с нас на посочените телефони в сайта и нашите специалисти ще Ви насочат към правилния избор.

Разполагаме с още много други продукти и консумативи, необходими за осигуряване на пожарна безопасност за Вас, хората около Вас и Вашето имущество >>> ТУК

Предлагаме голям избор от:

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОГАСЕНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ >>> ТУК

Системи за пожарогасене

Системи за пожарогасене

Възлагайки ни изпълнението на цялата работа – от проектирането на системата до монтажа и пускането ѝ в експлоатация, можете да бъдете сигурни, че ще получите най-ефективната система за пожарогасене на най-ниската цена в цяла България.

Разликата между нас и нашите конкуренти е в качеството и бързината на изпълнението на работата. За това свидетелстват многобройните ни клиенти: Билла България ЕООД, Летище София, Уникредит Булбанк, хотел Хилтън София, Софийска Районна прокуратура и много други.

Повече за предлаганите от нас услуги можете да намерите >>> ТУК

За повече информация се обадете на посочените телефони или ни посетете на място, където нашите специалисти ще Ви разяснят всичко до детайли >>> ТУК

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics