1991 › СЪЗДАВАНЕ
1991

В началото...

ЕТ Гибко-9 е създадена и стартира дейността си с търговия с хранителни стоки като до 2000-та година има верига от четири на брой магазина.

2000

Нови предизвикателства

Стартира експериментално в бранша на пожарната безопасност, като три години по-късно окончателно преустановява старата си дейност и се концентрира върху новото предизвикателство. По същото време стартира партньорството с Билла България, която възлага поддръжката първоначално на Софийските си филиали.

2004

Първи уебсайт

Фирмата е вече в интернет пространството с първия си уебсайт, благодарение на който започва да се утвърждава в бранша и да разширява пазарните си позиции. Това е постигнато с много труд и всеотдайност.

2007

Развитие

Гибко-9 ЕООД е създадена и започва да работи паралелно с ЕТ Гибко-9.

2009

ЕТ Гибко-9 окончателно преустановява дейността си.

2012

Лицензи

Гибко-9 ЕООД продължава успешното си развитие и получава лиценз от ГД ПБЗН за пълния набор услуги в сферата на пожарната безопасност, за територията на цялата страна.

2014

Успехи

Гибко-9 ЕООД вече се управлява от Магистър инженер по специалността „Пожарна безопасност и защита на населението”. Нещо, с което много малко фирми в бранша могат да се похвалят.

2019

Развитие

За да диференцираме дейността си създадохме нова фирма "Гибко"ЕООД, която също получи всички разрешителни от ГД ПБЗН. По този начин станахме едни от малкото на пазара, разполагащи с две напълно лицензирани фирми за услуги в сферата на "Пожарната безопасност".

PRESENT
TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics