Прахови пожарогасители

by / сряда, 06 февруари 2013 / Published in Публикации
PRAHOV-pojarogasitel

Прахови пожарогасители

Фирма „Гибко-9″ ЕООД предлага прахови пожарогасители на ниски цени. Извършваме инсталация и монтаж на прахови пожарогасители. Също така разполагаме с лицензиран сервиз, където се извършва годишно техническо обслужване на пожарогасители и противопожарна техника. За повече информация можете да разгледате сайта ни.

Спецификации и особености на прахови пожарогасители:

Прахови пожарогасители ( ПП ) се използват като основно средство за гасене на пожари от клас A ( твърди горящи и тлеещи вещества ), клас B ( горящи течности ) и клас C ( горящи газове ).
С прахови пожарогасители се оборудват складове и производствени помещения, бензиностанции, гаражи, магазини, автомобили, камиони и селскостопански машини. Не се препоръчва използването на прахови пожарогасители за гасене на пожари, възникнали на оборудване, което може да се повреди или да се развали вследствие на попадане на прахови частици в него.

Ако желаете да закупите ПРАХОВИ ПОЖАРОГАСИТЕЛИ НА НИСКИ ЦЕНИ >> ТУК

Повечето прахови пожарогасители са заредени с прах, съдържащ амониев фосфат или натриев бикарбонат и транспортиращ газ (въздух, азот, въглероден диоксид) под налягане. Индикаторът за налягане (манометър), позволява визуално да се определи неговата работоспособност.

Извършваме монтаж на прахови пожарогасители

Монтаж на прахови пожарогасители

Монтаж на прахови пожарогасители

Ако не сте сигурни от какви точно пожарогасители имате нужда във Вашия дом, офис или обект можете да се свържете с нас на посочените телефони и нашите специалисти ще Ви насочат към правилния избор. А ако вече знаете – можете просто да попълните формата за ОНЛАЙН ЗАЯВКА и ние ще се свържем с Вас. Извършваме бързо и качествено изпълнение!

Предлагаме още богат асортимент от противопожарна техника и оборудване на изключително ниски цени, както и монтаж: пожарни кранове, ппожарни хидранти, пожарни касети табла, указателни знаци и табели, аварийно евакуационно осветление и още много други. Разгледайте категория ПРОДУКТИ >>>

Като лидер на българския пазар в сферата на пожарната и аварийна безопасност извършваме проектантски, инсталаторски, сервизни и абонаментни услуги. Разгледайте категория УСЛУГИ >>>

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics