Спринклерна инсталация за пожарогасене

by / петък, 24 октомври 2014 / Published in Latest posts, Публикации
Спринклерна инсталация за пожарогасене

Спринклерна инсталация за пожарогасене

Колкото и да обмисляме кои средства за пожарогасене са най-добри, автоматичната спринклерна инсталация е най-надеждната и ефективна система що се касае за пожарната безопасност в големите търговски и офис помещения. Съвместният монтаж с качествена система за пожароизвестяване допринасят за по-бързото евакуиране на хората и почти на 100% изключват каквито и да било жертви или пострадали.

Системи за пожарогасене >>> ТУК

Една такава спринклерна инсталация позволява непосредствено въздействие, насочено директно към центъра на огъня, с цел неговото ликвидиране. Пожарът бива локализиран и потушен, без да е успял да се разпространи.

Когато говорим за гасене на пожари, най-често в случая се използва вода. Водното пожарогасене посредством спринклерна инсталация е една от най-популярните системи поради своята достъпност и цена. Тя е идеална за пожарогасене в различни офисни, административни и жилищни сгради. Главното условие при нейното прилагане е това, че в помещенията, в които се използва, температурата не бива да пада под нулата и постоянно трябва да има налична вода в тръбопроводите. При проектирането и монтирането на спринклерна инсталация за пожарогасене, нашите инженери вземат под внимание площта и обемът на помещенията, тяхната категория за пожарна и взривна опасност, налягането в тръбите и други важни фактори.

Спринклерна инсталация за водно пожарогасене е широко използвана за гасене на почти всички класове пожари – А, В и С, а пожарогасителният агент – евтин, достъпен и безвреден. Така тази система е идеална за места, където се намират хора и където по правило не се използват газови или прахови системи за пожарогасене.

Спринклерна инсталация за пожарогасене

Спринклерна инсталация за пожарогасене

При нас можете да закупите всички необходими компоненти за спринклерна инсталация. Ние изработваме цялостни проекти за пожароизвестяване и пожарогасене. За повече информция се свържете с нас.

Пожарогасителна инсталация – проект >>> ТУК

Системи за пожарогасене – инсталация и цени >>> ТУК

Системи за пожароизвестяване >>> ТУК

Спринклерна инсталация за пожарогасене

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics