Противопожарна техника

by / сряда, 21 май 2014 / Published in Публикации
противопожарна техника 1

Противопожарна техника и оборудване

Фирма „Гибко-9″ ЕООД предлага противопожарна техника и оборудване на изгодни цени. Освен богат асортимент, фирмата извършва инсталация и монтаж на противопожарна техника и оборудване.

Противопожарна техника служи за предотвратяване на възникнали пожари, а също така спомага огъня да не се разпространи. Тази техника и оборудване осигуряват безопасността в помещенията, където се намират имуществени ценности и поради тази причина, хората трябва да обърнат сериозно внимание на пожарната безопасност и да доверят нейната организация само на професионалисти.

В нашата фирма работи екип от специалисти с дългогодишен опит. Извършваме бързо и качествено обслужване в установените срокове.

Предлагаме и извършваме доставка на противопожарна техника и оборудване за широк спектър на приложение: противопожарни шлангове, противопожарни кранове, пожарни касети, пожарни хидранти, противопожарни одеала, противопожарни врати, щорцови съединители и променители, противопожарни струйници, аварийно осветление, противопожарни табла, огнезащитни грундове, бои, лакове и още много други консумативи.

Нашите продукти можете да разгледате >>> ПРОТИВОПОЖАРНА ТЕХНИКА  ТУК

Противопожарна техника

Противопожарна техника

Извършваме монтаж на противопожарна техника

Ако не сте сигурни от каква точно противопожарна техника или оборудване имате нужда във Вашия дом, офис или обект можете да се свържете с нас на посочените телефони и нашите специалисти ще Ви насочат към правилния избор.

Извършваме инсталация и монтаж на противопожарна техника, която не е закупена от нашата фирма. Всички предлагани от нас услуги, свързани с противопожарна техника и оборудване можете да разгледате тук >>> УСЛУГИ

За организацията на противопожарна безопасност предлагаме в наличност голям брой указателни знаци и табели.

Основната разлика между нас и нашите конкуренти е в това, че при нас можете да поръчате и получите противопожарна техника на възможно най-ниска цена!

Монтаж на противопожарна техника

Монтаж на противопожарна техника

Ако желаете да направите заявка за противопожарна техника и оборудване >>> ТУК

Ние сме заинтересовани от дългосрочно взаимноизгодно сътрудничество с нашите клиенти, сътрудници и посредници.

Изпратете запитване за противопожарна техника >>> ТУК

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics