Пожароизвестителни системи

by / сряда, 21 май 2014 / Published in Публикации
пожароизвестителна система

Пожароизвестителни системи от „Гибко-9″ ЕООД на изгодни цени.

Фирмата предлага проектиране, инсталиране и поддръжка на пожароизвестителни системи. Нашите специалисти имат дългогодишен опит в сферата на услугите и продуктите за пожарна безопасност. Извършваме бързо и качествено обслужване.

Пожароизвестителни системи – представляват сложен комплекс от технически средства, служещи за своевременното откриване на пожар. Обикновено,повечето пожароизвестителни системи са интегрирани в комплекс от други системи. Такива могат да бъдат пожарна аларма, система за пожарогасене или система за предоставяне на специална информация, като огън, дим, топлина, ръчно известяване и т.н.

Фирма „Гибко-9″ ЕООД предлага проектиране и инсталиране на системи за пожароизвестяване на изгодни цени >>> ТУК

Ако желаете да закупите пожароизвестителни системи за Вашия дом, офис или обект >>> ТУК

Основната задача на всички пожароизвестителни системи в съчетание с мерките за пожарна безопасност е спасяването на човешкия живот и опазване на имуществото. Минимизирането на щетити зависи от ранното откриване и локализиране на източника на пожар.

Извършваме инсталиране на пожароизвестителни системи

Пожароизвестителни системи

Пожароизвестителни системи

Ако не сте сигурни от каква точно пожароизвестителна система имате нужда във Вашия дом, офис или обект се свържете с нас на посочените телефони и нашите специалисти ще Ви насочат към правилния избор.

Съществуват два вида пожароизвестителни системи – конвенционални и адресируеми.

Конвенционални пожароизвестителни системи – изграждат се посредством отделни кабелни линии (зони). Всички присъединени устройства към конкретната линия се асоциират като съответна зона. Предимство е ниската цена на устройствата, а като недостатък може да се изтъкне повишен разход на кабел и по-сложна локализация на пожара при големи обекти.

Адресируеми пожароизвестителни системи – изграждат се посредством отделни кабелни контури (луупове). Всеки лууп има вход и изход, а централата следи състоянието на устройствата двупосочно. При повреда или събитие на пожар, пожароизвестителната централа локализира с точност адресируемото устройство, при което е възникнало събитието.

Фирмата работи на продажните цени на фирма „Унипос“ ООД и „Сименс“ ЕООД, като осигурява безплатен монтаж на всички технически елементи за пожароизвестителни системи.

One Response to “Пожароизвестителни системи”

  1. Христо says : Отговор

    Интересува ме каква е цената да се инсталира такава система

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics