Пожарогасителни системи

by / сряда, 21 май 2014 / Published in Публикации
пожарогасителна система

Пожарогасителни системи има в много сгради, тъй като представляват едно от най-ефективните средства в борбата с пожари.

Фирма „Гибко-9“ ЕООД предлага

ПОЖАРОГАСИТЕЛНИ СИСТЕМИ НА НИСКИ ЦЕНИ >>> ТУК

Основните задачи на всички пожарогасителни системи са:

  •  локализиране и гасене на пожара
  • предотвратяване разпространението на пожара
  • защитата на човешкия живот и материалните ценности

Цената на пожарогасителните системи се определя за всеки отделен обект индивидуално.

В определянето ѝ се взима в предвид вида и модификацията на инсталацията, характеристиките на обекта ( площ, функционално предназначение и др. ), вероятността за възникване на пожар от един или друг клас, а също така определени технически условия ( например необходимото количество вода или температурния режим ).

Нашата фирма предлага проектиране, монтаж и обслужване на всички основни видове пожарогасителни системи >>> ТУК

Пожарогасителни системи

Пожарогасителни системи

Водни пожарогасителни системи – обикновено се изграждат по изискване на противопожарната нормативна уредба. Биват вода/вода и вода/въздух, според специфичните температурни условия в обекта. Разпръскването е посредством сплинклерни и дренчерни глави, а нагнетяването е посредством помпени групи, а в някои случаи директно от два независими водоизточника с необходимия напор. Благодарение на високата ефективност, многогодишната употреба и безопасността спрямо хората, този вид пожарогасителни системи са най-много разпространени.

Газови пожарогасителни системи – системи с газови гасителни агенти. Разпръскването е посредством дюзи. Изграждат се редом с пожароизвестителни системи, с панел за гасене. Стартират се в ръчен или автоматичен режим, посредством пожароизвестителни датчици, които се организират обикновено на поне две зони с логическо И. Използват се в обекти с ценно оборудване и имущество (архиви и др.).

Ако направите поръчка на пожарогасителни системи при нас, можете да бъдете сигурни, че цената ще бъде адекватна, а сроковете и качеството на изпълнение коректни. Ще изберем за Вас най-добрия вариант, съгласно нормативните уредби и бюджет за изпълнение.

За да поръчате пожарогасителни системи, изготвяне на проект, монтаж или сервизно обслужване – обърнете се към нашите специалисти >>>

Фирмата е дългогодишен партньор на „Аквастарт“ ООД и „Помпен център София“ ЕООД.

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics