Пожарогасителна инсталация – проект и цена

by / сряда, 21 май 2014 / Published in Публикации
проект за пожарогасителна система

Пожарогасителна инсталация

Изготвяне на проект за пожарогасителна инсталацияот фирма „Гибко-9″ ЕООД.

Преди началото на изграждането на пожарогасителна инсталация е необходимо да се изготви проект. Според резултатите от проучването на обекта и въз основа на техническите му специфичности, нашите проектанти определят типа на системата (прахова, водна, газова и т.н.), вида на гасенето (локално или по обем), дали да бъде спринклерна или автоматична пожарогасителна инсталация, необходимото оборудване и материали, както и други особености.

Изготвянето на проект за пожарогасителна инсталация се извършва в съответствие със съществуващите разпоредби, като се взима предвид планирания бюджет. По желание на Клиента, проектът може да се съгласува със съответните институции.

Ние имаме богат опит в проектирането, монтирането и поддръжката на пожарогасителни инсталации. Работим бързо и ефективно.

Всички наши услуги, които предлагаме, можете да погледнете  ТУК >>>

проект за пожарогасителна инсталация

проект за пожарогасителна инсталация

Стойността на изготвяне на проект за пожарогасителна инсталация

зависи от площта на обекта, типа и сложността на инсталацията и т.н. Повечето клиенти избират или автоматична или спринклерна пожарогасителна инсталация, а гасителното вещество зависи според това, какво трябва да се съхрани. За приблизителна цена можете да се обадите на посочените телефони или да ни посетите на място >>> ТУК

Ако случайно нямате или не знаете каква пожарогасителна инсталация е най-подходяща за Вашия дом, офис или обект, можете да се свържете с нас и нашите специалисти ще Ви насочат към правилния избор. Предлагаме широка гама от продукти и консумативи на изгодни цени.

Пожарогасителна инсталация на ниски цени >>> ТУК

Ние не само, че изготвяме проект за пожарогасителна инсталация, но също така и изграждаме. По продажба, проектиране и изграждане на системи за пожарна безопасност сме номер 1 в България. Това до голяма степен се дължи на екипа от професионалисти, с които работим.

Предлагаме бързо и качествено изпълнение в установените срокове. Като доказателство са многобройните ни клиенти: Летище София, Агенция „Митници„, Билла България, Банка Пиреос и още много други клиенти, с които имаме дългогодишно сътрудничество.

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics