Пожарогасители с въглероден диоксид

by / четвъртък, 10 януари 2013 / Published in Публикации
co2

Пожарогасители с въглероден диоксид

Фирма „Гибко-9″ ЕООД предлага пожарогасители с въглероден диоксид. Разполагаме с широка гама от продукти и услуги за пожарна и аварийна безопасност на ниски цени.

Според обема на бутилката, предлаганите от нас пожарогасители с въглероден диоксид се разделят на два вида:
• преносими пожарогасители
• возима инсталация (на колесар)

Главната особеност на тези пожарогасители е безопасната и лесна употреба, както и големия процент на ефективност в гасенето на пожари клас B, C и особено при такива, възникнали в електрически съоръжения и инсталации (клас Е).
Затова пожарогасители с въглероден диоксид са предпочитани в лаборатории, цехове, кухни, бензиностанции и промишлени предприятия.

Ако желаете да закупите ПОЖАРОГАСИТЕЛИ С ВЪГЛЕРОДЕН ДИОКСИД НА НИСКИ ЦЕНИ >>> ТУК

В нашият асортимент също така можете да намерите цилиндри от пожарогасители с въглероден диоксид от 2кг и 5кг. Бутилките са предназначени за технически газове.
Предлагаме и асемблирани бутилки с въглероден диоксид, вентил Rotarex, за захранване на аквариуми и телоподаващи.

Според нормативните уредби всички пожарогасители с въглероден диоксид подлежат на хидравлично изпитване на всеки 5 години.

Важно!

ПРИЛОЖЕНИЕ: Въглеродният диоксид не поврежда и не оставя петна, затова се препоръчва за употреба при пожари, възникнали върху различни уреди или чувствителни материали. Необходимо е да бъдете внимателни при употребата на пожарогасители с въглероден диоксид и да пазите незащитените части на тялото от досег със струята. Преди употреба внимателно прочетете инструкциите.

Извършваме монтаж на пожарогасители с въглероден диоксид

монтаж на пожарогасители с въглероден диоксид

монтаж на пожарогасители с въглероден диоксид

При нас още ще откриете прахови пожарогасители, водни и водопенни пожарогасители. В гамата ни от продукти разполагаме и с пожарни кранове, хидранти, табла и касети, спринклери, системи за пожароизвестяване и пожарогасене, указателни знаци и табели, аварийно евакуационно осветление и други.

Като лидер в сферата на пожарната безопасност предлагаме и проектантски, инсталаторски, сервизни и абонаментни услуги. Нашият екип от професионалисти извършва бързо и качествено изпълнение в установените срокове.

За повече информация можете да се свържете с нас на посочените телефони или да пуснете ОНЛАЙН ЗАЯВКА >>> ТУК

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics