Добре дошли на сайта на фирма Гибко ЕООД

Legend:

 • безопасност 
 • ефективност
 • сигурност
 • качество
 • ниски цени

aboutus

Гибко ЕООД е успешно развиваща се фирма на българския пазар, която е специализирана в продажбата и сервиз на пожарогасители, противопожарна и охранителна техника. Всички наши продукти отговарят на държавните стандарти за безопасност.

Безупречната репутация ни осигурява сътрудничество с най-добрите български и чуждестранни партньори вече години наред и гарантира качество, в съответствие с международните стандарти.

Днес, фирмата може да предложи пълна гама от услуги в областта на пожарната безопасност. Ние имаме огромен опит в осъществяването и разработването на различни проекти. Допълнително извършваме инсталаторски, сервизни и абонаментни услуги.

Ефективността и бързите срокове на изпълнение, индивидуалния подход към всеки клиент и оптималното съотношение цена – качество са предпоставките, които ни правят лидер в бранша. Това разбира се не е възможно без Вашето доверие.

 

Защо да изберете нас ? 

Основния принцип на Гибко ЕООД е: „Интересът на нашите клиенти е на първо място!“. Това ни позволява да гарантираме:

 • 100% качество на продуктите;
 • значителни отстъпки, при големи поръчки;
 • информация за всеки продукт, преди да поръчате;
 • кратки срокове на изпълнение;

Можем гордо да заявим, че в екипът на Гибко ЕООД работят дългогодишно следните кадри:

 • Инженер по специалността „Пожарна безопасност и защита на населението”, със стаж от 28 години като инспектор в Държавен Противопожарен Контрол – ДПК. Същият участва в редица надзорни фирми и е с активна дейност в областта на проектирането и консултациите.
 • Магистър инженер по специалността „Пожарна безопасност и защита на населението”.
 • Инженер по специалността „Автоматика”.
 • Инженер по специалността „Комуникационна техника”.
 • Инженер по специалността „Компютърни системи в графиката, анимацията и мултимедията”.
 • Инженер по специалността „Индустриален мениджмънт”.
 • Бъдещ инженер по специалността „Електроника”.

 • Изказваме огромна благодарност и осъзнаваме, че дължим значителния асортимент услуги, които предлагаме, единствено на въпросният екип.

  Основна фирмена политика, която е осъзната още в началото и продължава да е най-голям приоритет, е да се поддържа мотивацията и да се ограничава текучеството на кадрите, като по този начин да се обезпечи компетентността и професионализма.

  Ниски цени на продукти и услуги

  В основата на ценовата политика и конкурентността, седят сведените до минимум подизпълнители. Наличието на специалисти в отделните направления, ни помага да Ви предложим ниски цени, които трудно могат да бъдат конкурирани.

  Продажби, Сервиз, Монтаж, Абонамент

  Фирмата е в процес на непрекъснато усъвършенстване като през цялото време се стараем да увеличим номенклатурата и качеството на продуктите и услугите, които предлагаме. Осъзнаваме, че в днешния динамичен свят, всеки застой е крачка назад, а всяка единична крачка назад е равна на две... по простата причина, че конкуренцията винаги би се възползвала от това.

  Проекти, Протоколи, Удостоверения

  Като лицензирана фирма, строго спазваме всички процедури, съгласно разпоредбите на българското законодателство, при изготвянето на необходими документи, протоколи, удостоверения и проекти.

  "Гибко" ЕООД се лицензира за извършване на противопожарни услуги на територията на цялата страна, съгласно Наредба № Iз-2815 от 07.11.2011г.

  Разработваме проекти съгласно изискванията на С ПБЗН, застрахователните компании и фирмите, извършващи охранителна дейност.

  Индивидуален подход към всеки клиент

  За нас клиентите са много важни и затова се опитваме максимално да задоволим техните очаквания. Освен индивидуалния подход към всеки един от тях, ние много държим да отговорим на изискванията, които имат, за да можем да постигнем двустранно сътрудничество в дългосрочен план.

  Основен приоритет е да не делим клиентите си на „дребни и едри риби” като във всеки един момент не забравяме откъде сме тръгнали. Успешната и доказана формула за развитие е „дай всичко от себе си, който трябва ще го оцени!”.

  Противопожарната безопасност и сигурност за нас не е просто формалност, а отговорност. Поради тази причина ние се стараем да бъдем максимално изрядни, в това, което вършим. Нашите експерти са винаги готови да помогнат в избора на противопожарна техника, както и да отговорят на всички въпроси.

  За всичките тези години нямаме нито един нарушен договор, нито един изпуснат срок, нито една насрещна претенция! Звучи невероятно, но е истина. В наше лице ще откриете надежден партньор, а качеството на нашите продукти и услуги ще надхвърли Вашите очаквания!

  СТАТИСТИКА

  150+

  ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТИ

  25000+

  ПРОДАДЕНИ ПОЖАРОГАСИТЕЛИ

  1400+

  АБОНАТА

  120+

  ПАРТНЬОРА

  Нашият работен процесв 3 стъпки

  Вече години наред се стараем да отговорим на изискванията и да оправдаем доверието на Нашите клиенти. За тази цел изцяло залагаме на професионализма и опита, който имаме.

  планиране & стратегия

  Внимателно планираме нашите идеи и изготвяме стратегии, върху които прилежно се фокусираме.

  проектиране & изготвяне

  В нашата фирма работят най-добрите специалисти, които ще изготвят необходимите проекти за Вашия дом или офис.

  тестване & доставка

  Всички наши продукти съответстват на стандартите за пожарна безопасност в България. Бързи срокове на изпълнение.

  TOP

  newspaper templates - theme rewards

  Web Analytics