Проект за охранителна система

by / сряда, 21 май 2014 / Published in Публикации
проект за охранителна система

Проект за охранителна система – изготвяне и цени

Фирма „Гибко-9“ ЕООД има значителен опит в изготвянето на проект за охранителна система – от малки магазини до многофункционални офиси, промишлени и складови помещения. Ние предлагаме изготвяне на индивидуален проект за всеки наш Клиент.

Етапи на работа в изработването на проект за охранителна система:

  • Получаване на данни от Клиента (планове и чертежи, площ на обекта, съоръжения и др.)
  • Изпращане на наш специалист „на място“ ( за измервания, проверка на първоначалните данни, технически спецификации и др.)
  • Съгласуване на изискванията и техническите характеристики (подпис на Клиента)
  • Изработване на проект за охранителна система
  • Предоставяне на готов проект на Клиента

Охранителната система е предназначена за защита на имуществото и хората от престъпни деяния, непозволено проникване и т.н. Може да се интегрира с пожароизвестителни системи, контрол на достъпа и система за видеонаблюдение.

проект за охранителна система

проект за охранителна система

Цената на проект за охранителна система

зависи от различни фактори като: големината на обекта, сложността на системите, количеството на работа и т.н.

Ако не знаете или не сте сигурни от каква точно охранителна система имате нужда за Вашия дом, офис или обект, можете да се свържете с нас на телефоните, посочени на сайта или да ни посетите на място и нашите специалисти с радост ще Ви насочат към правилния избор.

Охранителни системи на ниски цени >>> ТУК

Освен изготвяне на проект за охранителна система, фирма „Гибко-9″ ЕООД извършва инсталация и монтаж на охранителна система, предлага поддръжка и сервиз на изгодни цени.

Разликата между нас и нашите конкуренти е в качеството и бързината на обслужването. За това свидетелстват многобройните ни клиенти: Агенция „Митници“, Болница „Света Екатерина“, НОИ, Летище София, Пиреос банк, кафе-сладкарници „Неделя„,  и много други.

За приблизителна цена можете да се обърнете към нашите специалисти на посочените телефони или да ни посетите на място >>> ТУК

Вашият коментар

TOP

newspaper templates - theme rewards

Web Analytics